Najlepszy Włoski Kurczak
Najlepszy włoski kurczak wymaga około 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 28g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Sprawdza się jako dość tanie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawy, estragon, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kurczak Agrodolce (włoski Kurczak słodko-kwaśny), Kurczak Agrodolce (włoski Kurczak słodko-kwaśny), oraz Kurczak Agrodolce (włoski Kurczak słodko-kwaśny).
Instrukcje
Umieść kurczaka w 5-qt. powolna kuchenka. W małej misce wymieszaj pomidory, 3/4 szklanki wody, cebulę, bulion i przyprawy; polej kurczaka. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 3-4 godziny lub do momentu, gdy termometr wskaże 170°.
Przenieś kurczaka na półmisek do serwowania; trzymaj się ciepło.
Przenieś soki do gotowania do małego rondla; doprowadzić do wrzenia.
Połącz skrobię kukurydzianą i pozostałą wodę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Podawać z kurczakiem i ryżem.