Najlepszy Włoski Kurczak

Najlepszy Włoski Kurczak
Najlepszy włoski kurczak wymaga około 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 28g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Sprawdza się jako dość tanie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawy, estragon, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kurczak Agrodolce (włoski Kurczak słodko-kwaśny), Kurczak Agrodolce (włoski Kurczak słodko-kwaśny), oraz Kurczak Agrodolce (włoski Kurczak słodko-kwaśny).

Instrukcje

1
Umieść kurczaka w 5-qt. powolna kuchenka. W małej misce wymieszaj pomidory, 3/4 szklanki wody, cebulę, bulion i przyprawy; polej kurczaka. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 3-4 godziny lub do momentu, gdy termometr wskaże 170°.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przenieś kurczaka na półmisek do serwowania; trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Przenieś soki do gotowania do małego rondla; doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Połącz skrobię kukurydzianą i pozostałą wodę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Podawać z kurczakiem i ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn