Najlepszy W Historii Suflet Serowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj najlepszy w historii suflet serowy. Ten przepis służy 20 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Mieszanka pieprzu cayenne, krem tatarski, ser parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Suflet Serowy, Suflet Z Trzema Serami, oraz Suflet Serowy.
Instrukcje
Masło 1 1/2-quart sufl danie i płaszcz z 2 łyżki Parmigiano.
W średnim rondlu roztopić masło. Wymieszaj mąkę, aby uzyskać pastę. Stopniowo ubijaj śmietanę i doprowadzaj do wrzenia na umiarkowanym ogniu, ubijając. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, ubijając, aż bardzo gruby, 3 protokół.
Przenieść podstawę do dużej miski; ostudzić. Wymieszać żółtka, sherry, Gruyre, śmietana, sól, musztarda Dijon, musztarda sucha, cayenne i pozostałą 1/4 szklanki Parmigiano.
Umieść 7 białek w dużej misce ze stali nierdzewnej.
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego. Za pomocą miksera elektrycznego ubijaj białka, aż utworzą się jędrne szczyty. Złóż jedną trzecią białek do bazy Suflera, aby ją rozjaśnić, a następnie złóż pozostałe białka, aż nie pozostaną żadne smugi.
Zeskrobać mieszaninę do przygotowanego naczynia. Uruchom kciukiem wokół wewnętrznej krawędzi naczynia, aby wytrzeć wszelkie okruchy.
Piec około 35 minut, aż suflet będzie złoty i nadmuchany.