Najlepszy W Historii Farsz Do Kiełbas Z Chleba Kukurydzianego

Najlepszy W Historii Farsz Do Kiełbas Z Chleba Kukurydzianego
Najlepiej kiedykolwiek Cornbread - kiełbasa farsz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Mieszanka bulk pikantny kiełbasa wieprzowa, szałwia, seler i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Podobne przepisy to Kiełbasa Kukurydziana Farsz, Farsz do chleba kukurydzianego i kiełbasy, oraz Farsz Do Kiełbas Kukurydzianych.

Instrukcje

1
Dzień wcześniej chcesz zrobić farsz, upiec mieszankę chleba kukurydzianego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, wyjąć z patelni, lekko przykryć ściereczką i pozostawić do wyschnięcia na noc. Chleb rozedrzeć na kawałki i pozostawić na noc do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cornbread MixCornbread Mix
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Około 1/2 godziny przed podaniem Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C) i posmaruj naczynie do pieczenia 1 1/2 kwarty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Umieść kiełbasę na patelni na średnim ogniu, i gotować i wymieszać kiełbasę, rozbijając go jak gotuje, aż mięso jest rumiane, 8 do 10 protokół. Wymieszać w seler i cebulę, i gotować, aż cebula jest przezroczysta, mieszając od czasu do czasu, o 8 protokół. Wymieszać z szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podrzeć i pokruszyć chleb kukurydziany do dużej miski. Przełamać chleb od siebie na kawałki 1/2 cala, i lekko wymieszać z chleba kukurydzianego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Wlać roztopione masło, wymieszać do połączenia i lekko wymieszać w mieszance kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
Bulion z kurczaka ubić z jajkami i wymieszać z mieszaniną chleba kukurydzianego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Farsz umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia, przykryć folią i piec w nagrzanym piekarniku, aż farsz będzie ugotowany i rozgrzany, około 30 minut. Odkryć naczynie i wrócić do piekarnika do pieczenia, aż góra jest lekko rumiane, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn