Najlepszy stek z Salisbury

Najlepszy stek z Salisbury
Przepis na najlepszy stek Salisbury można przygotować w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 738 kalorii, 37 g białka i 53 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 osobom i kosztuje 2,24 USD za porcję. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Walentynki. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, mielonej wołowiny, soli i cebuli. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 52%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Stek Salisbury, Stek Salisbury i Stek Salisbury.

Instrukcje

1
W średniej misce połącz jajko, bułkę tartą, cebulę, sól, pieprz i szałwię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mieszanki Budyniu Cytrynowego Do Gotowania I PodawaniaOpakowanie Mieszanki Budyniu Cytrynowego Do Gotowania I Podawania
Scotch Bonnet Chili, Posiekane Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch BonnetScotch Bonnet Chili, Posiekane Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch Bonnet
1 Funtowy Makaron Z Muszlami Baby, Ugotowany Al Dente1 Funtowy Makaron Z Muszlami Baby, Ugotowany Al Dente
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
1 8-uncjowa Kulka świeżego Ciasta Na Pizzę, Przekrojona Na Pół, Temperatura Pokojowa1 8-uncjowa Kulka świeżego Ciasta Na Pizzę, Przekrojona Na Pół, Temperatura Pokojowa
Mieszanka Dipów Na Ranczo FiestaMieszanka Dipów Na Ranczo Fiesta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Cienkie Plasterki Prosciutto W Julienne4 Cienkie Plasterki Prosciutto W Julienne
2
Dodaj wołowinę i dobrze wymieszaj. Uformuj dwa kotleciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Na średniej patelni smaż placki przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż się zrumienią; odpływ.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(9-calowy) Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu, Częściowo Upieczony I Schłodzony(9-calowy) Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu, Częściowo Upieczony I Schłodzony
4
Wyjmij na talerz i trzymaj w cieple.
5
Na tej samej patelni smaż grzyby na maśle przez 2 minuty. Wymieszaj mąkę; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zupą Z Pieczonego Czosnku, NierozcieńczonaZ Zupą Z Pieczonego Czosnku, Nierozcieńczona
Masło, PosiekaneMasło, Posiekane
1/3 Szklanki Przecierów Pomidorowych Z Puszki1/3 Szklanki Przecierów Pomidorowych Z Puszki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(9-calowy) Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu, Częściowo Upieczony I Schłodzony(9-calowy) Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu, Częściowo Upieczony I Schłodzony
6
Dodaj wodę i bulion; gotować i mieszać, aż masa będzie gładka i zgęstniała. W razie potrzeby dopraw sosem brązującym. Włóż kotleciki do sosu i gotuj bez przykrycia na małym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BrowningSOS Browning
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
SOSSOS
Paski Pimiento OpcjonalniePaski Pimiento Opcjonalnie
7
Podawać z puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Zielone Cebule, Drobno Pokrojone4 Zielone Cebule, Drobno Pokrojone
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn