Najlepszy Sernik
Najlepszy sernik to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka ekstraktu z wanilii, skórki z cytryny, żółtka jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Niesławny sernik lub cynamonowo-jabłkowy Sernik, oraz Philadelphia Cheesecake of the Year Contest & My Christmas Shortbread Cheesecake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Połączyć 1 szklankę mąki, 1/4 szklanki cukru i 1 łyżeczkę startej skórki cytrynowej.
Pokroić w maśle lub margarynie, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Wymieszać z ubitym żółtkiem i 1/4 łyżeczki wanilii. Pat 1/3 ciasta na dno jednej 9 calowej formy sprężynowej z usuniętymi bokami.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 6 minut.
Ostudzić, a następnie masło boki patelni i dołączyć do dołu. Pat pozostałe ciasto równomiernie po bokach do wysokości 2 cali.
Aby wypełnić: Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C). Serek śmietankowy wymieszać, aby zmiękł, następnie ubijać, aż będzie puszysty dodać 1/8 łyżeczki wanilii i 1/2 łyżeczki startej skórki cytrynowej.
Wymieszać 1 1/2 łyżki mąki, 1/8 łyżeczki soli i pozostały cukier razem. Stopniowo mieszamy tę mieszaninę z serem śmietankowym.
Dodać jajka i żółtko po kolei, dobrze ubijając po każdym. Delikatnie wymieszać w śmietanie.
Wlać ciasto do przygotowanej skorupy.
Piec w temperaturze 500 stopni F (260 stopni C) przez 5 do 8 minut lub aż górna krawędź skórki będzie złota. Zmniejsz temperaturę do 200 stopni F (100 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez 1 godzinę.
Wyjąć ciasto z piekarnika i schłodzić na patelni przez co najmniej 3 godziny.
Usuń boki patelni służyć.