Linda's Best Marynowany Kurczak to bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 33 g białka i 40 g tłuszczu. Za 2,72 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Udaj się do sklepu i kup sos worcestershire, sos sojowy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to pasta BLT Lindy, azjatycka sałatka Colesław Lindy i zapiekanka z brokułami Lindy.
Instrukcje
1
Umieść pierwsze osiem składników w blenderze; przykryć i miksować do momentu wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlej 2 szklanki marynaty do dużej zamykanej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Dodaj kurczaka; zamknij torbę i przejdź do płaszcza. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub przez noc. Przykryj i przechowuj w lodówce pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Odcedź kurczaka, wyrzucając marynatę do torebki. Grilluj kurczaka pod przykryciem na średnim ogniu 40–45 minut lub do momentu, aż sok będzie przezroczysty, od czasu do czasu obracając i polewając zarezerwowaną marynatą przez ostatnie 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki