Najlepszy Kurczak Z Grilla

Najlepszy Darned Grillowany kurczak kiedykolwiek może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 905 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pikantny, cebulę w proszku, paprykę pasilla chile i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Darned Near Sugar Free No-Bake Ciast, Darned Good Boneless Short Żeberka, oraz Grillowany kurczak z pieczonym czosnkiem-Oregano Vinaigrette i grillowanymi ziemniakami Fingerling dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 11 składników w dużej misce.
Wyjąć 1/4 szklanki mieszaniny i odstawić.
Dodaj sos sojowy do pozostałych przypraw i dobrze wymieszaj, tworząc pastę.
Umieścić kawałki kurczaka i liście laurowe w dużej misce i równomiernie natrzeć kurczaka pastą. Przykryć szczelnie folią i schłodzić od 6 do 8 godzin.
Wyjmij kurczaka z lodówki około 1 1/2 godziny przed grillowaniem, aby osiągnął temperaturę pokojową. Roztopić masło i wymieszać w 1/4 szklanki mieszanki przyprawowej. Odstawić.
Przygotować gorący ogień (400 do 45
palując węgiel drzewny po jednej stronie grilla, pozostawiając drugą stronę pustą. Jeśli używasz grilla gazowego, zapal tylko jedną stronę.
Umieścić kawałki kurczaka na chłodniejszej stronie i grillować, przykryte pokrywą grilla, 25 minut na piersi i 30 minut na uda i nogi.
Przełożyć kurczaka na gorącą stronę i grillować, obracając kilka razy i fastrygując zarezerwowaną mieszaniną masła, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 175, około 7 1/2 minut na stronę dla piersi, 3 1/2 minut na stronę dla ud i 2 1/2 minut na stronę dla nóg.
Wyjąć z grilla i odstawić na 10 minut przed podaniem.