Najlepszy Gulasz Wołowy

Najlepszy Gulasz Wołowy
Ostateczny gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1392 kalorii. Na 6,56 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest idealny do Jesień. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 43 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Mieszanka chłopskiego chleba, grzybów, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Najlepszy Gulasz Wołowy, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ] dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej duży rondel lub holenderski piekarnik na średnim ogniu z olejem i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Podczas podgrzewania patelni ułóż mąkę na dużym naczyniu. Doprawić pokrojoną w kostkę wołowinę solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, a następnie wsypać mąkę do obtarcia. Strząsnąć nadmiar mąki i dodać kawałki wołowiny w jednej warstwie do gorącej patelni, uważając, aby nie nad tłum patelni, może trzeba pracować partiami. Dokładnie brązowe wszystkie kostki ze wszystkich stron. Gdy całe mięso będzie rumiane, wyjmij je na talerz i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj wino do patelni i doprowadzić do duszenia podczas skrobania dno patelni z drewnianą łyżką jest pewny, aby poluzować wszystkie te smaczne kawałki. Gdy wino się rozgrzeje, Dodaj do smaku rumiane mięso, tymianek, zmiażdżony czosnek, pas skórki pomarańczowej, zmielone goździki, świeżo zmielony czarny pieprz i sól, liście laurowe i bulion wołowy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować odkryte, aż ciecze zaczną gęstnieć, o 15 do 20 protokół. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Goździki MieloneGoździki Mielone
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Po 2 godzinach dodajemy pokrojone na pół ziemniaki, pokrojoną w plasterki marchew, perłową cebulę i pieczarki, a także szczyptę cukru, aby zrównoważyć kwas z czerwonego wina. Podgrzać lekko i gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, przez 30 minut więcej, aż warzywa i mięso będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Dodać mrożony groszek w ostatniej chwili gotowania. Doprawić solą i pieprzem i usunąć gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
7
Aby podać, umieścić gulasz w misce zupy, udekorować natką pietruszki, skropić oliwą z oliwek i dodać łyżkę chrzanu kwaśnej śmietany. Tuż przed podaniem dodać kromkę tostowego chłopskiego chleba, w połowie zanurzonego w gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
W małej misce wymieszać śmietanę, przygotowany chrzan i mżawkę oliwy z oliwek i wymieszać do całkowitego połączenia. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Na wierzch gulaszu dodać łyżkę mieszanki i udekorować posiekanym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
10
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Umieść blachę w piekarniku, aby zrobiło się dobrze i gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Umieść kromki chleba na gorącej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Skropić chleb z oliwą z oliwek extra-virgin piec przez 5 minut, aż chleb jest ładnie tosty. Kromki chleba natrzeć ząbkami czosnku i wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Posypać natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.wołowina chuck bark roast, pokrojona na 2-calowe kawałki (ten krój jest również nazywany chuck bark pot roast i chuck roast bez kości)wołowina chuck bark roast, pokrojona na 2-calowe kawałki (ten krój jest również nazywany chuck bark pot roast i chuck roast bez kości)5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostra papryka, jeśli to możliwe wędzonaostra papryka, jeśli to możliwe wędzona1Bochenekchleb chłopski, krojony na kawałki 1/2 calachleb chłopski, krojony na kawałki 1/2 cala33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.marchew obrana i pokrojona w plasterkimarchew obrana i pokrojona w plasterki6krewetki i żyłkiSzczypiorek, drobno posiekany, jako ozdobaSzczypiorek, drobno posiekany, jako ozdoba1butelkadobrej jakości wytrawne czerwone wino (zalecane: burgundzkie)dobrej jakości wytrawne czerwone wino (zalecane: burgundzkie)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1zostawićŚwieża płaska natka pietruszki, posiekana, do dekoracjiŚwieża płaska natka pietruszki, posiekana, do dekoracji4ząbki czosnku, połówkiząbki czosnku, połówki6ząbki czosnku, rozbiteząbki czosnku, rozbite0Batoniki toffi Heathgoździki mielonegoździki mielone12 łyżeczki czosnku w proszkuchrzan preparowanychrzan preparowany9smallsmłode ziemniaki, oczyszczone i pokrojone w 1/2młode ziemniaki, oczyszczone i pokrojone w 1/2591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek extra virgin, do smażenia, plus więcej do mżawkioliwa z oliwek extra virgin, do smażenia, plus więcej do mżawki6krewetki i żyłkiOliwa z oliwekOliwa z oliwek6krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1pomarańczowy, skórka usunięta w trzy 1-calowe paskipomarańczowy, skórka usunięta w trzy 1-calowe paski1zostawićPosiekana natka pietruszkiPosiekana natka pietruszki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemrożona cebula perłowa, duża garśćmrożona cebula perłowa, duża garść2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.groch ogrodowy mrożony lub świeżygroch ogrodowy mrożony lub świeży6krewetki i żyłkiSól i pieprzSól i pieprz6krewetki i żyłkiSól morska i świeżo zmielony czarny pieprzSól morska i świeżo zmielony czarny pieprz2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę8gałązki świeżego tymiankugałązki świeżego tymianku4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczarki białe pokrojone w 1/2pieczarki białe pokrojone w 1/2
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia78
Magazyn