Najlepszy dip z cukinii
Jeśli masz około 25 minut do spędzenia w kuchni, The Best Zucchini Dip Ever może być niesamowitym przepisem na bezglutenowe, bezmleczne i lakto-owo-wegetariańskie danie, które warto wypróbować. Ten przepis daje 6 porcji, każda z 532 kaloriami , 1 g białka i 56 g tłuszczu . Za 52 centy za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu Super Bowl . Dobrze sprawdza się jako tania przystawka. Udaj się do sklepu i kup czosnek, sos sojowy, oregano i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Ten przepis z Allrecipes ma 28 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 32% , co jest raczej kiepskim wynikiem. Wypróbuj BEST Banana Cake EVER , Best Ever Bolognese Sauce i Best Spaghetti Sauce Ever , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Umieść cukinię w rondlu i zalej ją wodą w ilości wystarczającej do jej przykrycia. Doprowadź do wrzenia i gotuj do miękkości, około 5 minut.
Odcedź i przełóż do robota kuchennego lub blendera. Miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj czosnek, cukier i oregano i miksuj, aż składniki się połączą.
Przełóż zmiksowaną mieszankę do miski i wymieszaj z majonezem. Schłodź przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.