Najlepszy chleb dyniowy Kim to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier, dynię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ekologiczny Chleb Dyniowy Evoo Z Dodatkiem Pestek Dyni, Chleb z dyni z masłem z dyni i miodem na # FallFest, oraz Świeży Domowy Puree Z Dyni I Chleb Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć pierwsze 5 składników w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
4
Mąkę i następne 6 składników (mąka przez sól) połączyć w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać mieszaninę dyni do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Złóż rodzynki i orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Rodzynki
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
6
Łyżka ciasto na 2 (8 x 4-calowe) patelnie Bochenek pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
7
Piec w 350 przez 50 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut w patelniach na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
8
Uwaga: aby zamrozić poszczególne plastry, umieść je w wytrzymałych plastikowych torebkach z zamkiem błyskawicznym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
9
Usunąć nadmiar powietrza z worków; uszczelnić i zamrozić do 4 miesięcy. Aby rozmrozić, odstawić w temperaturze pokojowej.