Najlepszy Chili Cheese Sauce Biscuit Burger
Przepis ostateczny Chili Cheese Sauce Biscuit Burger może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja zawiera 911 kalorii, 44g białka, oraz 58 g tłuszczu. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz mleko, mleko, mieloną musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Najlepszy burger wołowo-wieprzowy z nadzieniem serowym, BBQ Chili Cheese Biscuit Casserole, oraz Ciasteczka Chili-Serowe.
Instrukcje
Aby ciastka, rozgrzać piekarnik do 232°. wymieszać składniki, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Skręcić na powierzchnię pokrytą mieszanką Bisquick. Zagnieść 10 razy.
Ciasto Roll 1/2 cala grubości.
Cięcie za pomocą frezu 2 1/2 cala.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Grill gazowy lub węglowy.
Do dużej miski dodać wołowinę, doprawić solą i pieprzem. Kształt wołowiny na 4 równe paszteciki.
Miejsce na grillu na średnim ogniu. Zamknij grill; gotować do pożądanej doneness. I gotować moje o 4 minut na stronie, ale to zależy od tego, jak grube są hamburgery.
Wyjmij z grilla i utrzymuj ciepło podczas przygotowywania sosu serowego.
Aby zrobić sos serowy, rozpuść masło w 1-ćwiartkowym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z mąką; gotować około 1 minuty. Ubij w mleku i musztardzie trzepaczką.
Podgrzać do bulgotania i niech zagęścić, o 2 protokół. Wyłączyć ogień i wymieszać z serem provolone, serem Cheddar i szczyptą soli i pieprzu. Mieszaj, aż ser się rozpuści.
Aby zebrać hamburgery, podziel herbatniki na pół i umieść burger patty na dnie każdego herbatnika. Top każdy burger z około 1/4 szklanki gorącego chili, następnie ostrożnie skropić na ciepłym sosie serowym. Zakończyć hamburgery z ciepłym chrupiące krążki cebuli i chipsy kukurydziane. Top z górnej części biszkoptu, i cieszyć się!