Najlepszy Beef Stroganoff

Najlepszy Beef Stroganoff
Przepis Best Beef Stroganoff może zaspokoić Twoją wschodnioeuropejską zachciankę w około 45 minut . Za 2,23 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 8 osób. Jedna porcja zawiera 459 kalorii , 23 g białka i 19 g tłuszczu . Jest on dostarczany przez Allrecipes. 96 osób uznało ten przepis za pyszny i sycący. Mieszanka czosnku, cebuli, pieczarek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 69% . Wypróbuj Beef Stroganoff z Bella Mushrooms , Classic Beef Pasta Stroganoff i Easy Weeknight Beef Stroganoff , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj makaron i gotuj przez 5–7 minut lub do momentu, aż będzie al dente; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Rozpuść masło w dużym rondlu na średnio-wysokim ogniu. Dodaj cebulę i czosnek i gotuj, aż będą lekko miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dodaj grzyby i smaż jeszcze przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Umieść paski steku w rondlu i smaż około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Wymieszaj consomme, Burgund i sok z cytryny. Doprowadź do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
7
W małej misce dokładnie wymieszaj mąkę z zimną wodą, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Zmniejsz temperaturę w rondlu do niskiej. Ciągle mieszając, powoli wlej mieszankę mąki do rondla. Stopniowo doprowadzaj do wrzenia, szybko mieszając, aż sos stanie się gęsty i gładki. Przykryj rondel i gotuj przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Zdjąć z ognia, pozostawić do lekkiego ostygnięcia i wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
9
Podawać z ugotowanym makaronem jajecznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Jajeczny GotowanyMakaron Jajeczny Gotowany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn