Najlepsze W Historii Chewy Chocolate Chunk Cookies
Najlepsze w historii Chewy Chocolate Chocolate Chunk Cookies to deser, który serwuje 24. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 10g tłuszczu i w sumie 234 kalorii. Za 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś syrop kukurydziany, cukier, ekstrakt z wanillanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chewy Chocolate Chunk Cookies, Chewy Chocolate Chunk Cookies, oraz Chewy Chocolate Chunk Cookies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W średniej misce wymieszaj masło, syrop czekoladowy, brązowy cukier i biały cukier, aż będą gładkie. Ubijaj jajka pojedynczo, a następnie dodaj syrop kukurydziany i wanilię.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i sól; mieszaj z kremową mieszanką, aż się zmieszasz.
Ręcznie wymieszaj kawałki czekolady. Upuść ciasteczka o 1/4 szklanki na niesmarowane arkusze ciastek.
Piec przez 12 do 14 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut, a następnie wyjmij je na ruszt, aby całkowicie ostygły.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Cream Sherry, Madera i Prosecco to moje najlepsze typy ciasteczek. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "