Najlepsze Soczyste Grillowane Piersi Kurczaka Bez Kości Bez Skóry

Najlepsze soczyste grillowane piersi kurczaka bez kości bez skóry to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 31g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 273 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, wodę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoskie Grillowane Piersi Kurczaka Bez Skóry Bez Kości, Czarne Grillowane Piersi Kurczaka Bez Kości Bez Skóry, oraz Szybki Czosnek Grillowany Bez Skóry Bez Kości Piersi Z Kurczaka Z Odrobiną Kęsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jedną pierś z kurczaka w zamykanej plastikowej torbie lub między dwoma kawałkami plastikowej folii. Za pomocą pounder mięsa, wałek do ciasta, lub mała patelnia, Funt pierś z kurczaka na równą grubość około 3 / 4-cale wysokości. Powtórz z pozostałymi 3 piersiami.
Aby solanka, w średniej misce ubij razem wodę, sól i cukier, aż ciała Stałe się rozpuszczą.
Umieścić plastry piersi kurczaka w solance i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Piersi kurczaka wyjąć z solanki, osuszyć papierowymi ręcznikami, doprawić do smaku solą i pieprzem, lekko posmarować oliwą z oliwek.
Umieść kurczaka na gorącej stronie grilla i gotować, aż dobrze rumiane, 3 do 5 protokół. Odwróć i nadal gotować, aż druga strona jest rumiane i kurczak rejestruje 150 ° F (lub 71°, jeśli naprawdę chcesz trzymać się wytycznych FDA) na natychmiastowy termometr odczytu włożony do środka piersi. Jeśli druga strona brązowie przed rejestry150, przenieść do chłodnej stronie grilla, przykryć, i niech gotować, aż kurczak osiągnie temperaturę.
Wyjmij kurczaka z grilla, pozostaw na 5 do 10 minut, a następnie podawaj natychmiast.