Najlepsze Pesto W Historii
Najlepsze Pesto kiedykolwiek może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i zbierz sól, orzechy włoskie, ser romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto, Jak zrobić rozjaśnione Pesto: a dla kremowego Pesto z awokado z bazylią, oraz Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe).
Instrukcje
Umieść orzechy włoskie, orzeszki piniowe, sól, pieprz, czosnek, masło, bazylia i pietruszka w blenderze lub robocie kuchennym. Włącz blender i dodaj oliwę w powolnym, stałym strumieniu. Kontynuuj przetwarzanie, aż powstanie miękka pasta. Złóż parmezan i sery Romano. Przechowywać w lodówce pokrytej 1/4 cala oliwy z oliwek, aby zapobiec brązowieniu powierzchni.