Najlepsze Nachos to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 632 kalorie, 37g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwki, oregano, granulowaną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z Simply Recipes ma 602 fanów. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Spróbuj Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos, Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos, oraz Nachos; Pikantne Nachos Todos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Połącz wszystkie przyprawy (chili w proszku przez cayenne) razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
1
Podgrzać olej roślinny na średnim ogniu, aż zacznie migotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
2
Dodaj mieloną wołowinę do patelni i doprawić ją całą mieszanką przypraw taco. Jak gotuje mięso, użyj łyżki, aby rozbić mięso na kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Gotować przez około 8 minut, aż mięso rumiane i odsączyć tłuszcz za pomocą durszlaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Z powrotem mięso na patelnię i dodać ponownie wysuszoną fasolę i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Refried
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Podgrzać mieszaninę, aż fasola będzie gładka i rozgrzana. Zmniejszyć ogień do niskiej i utrzymać mieszaninę wołowiny fasoli ciepłe podczas przygotowywania chipsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Tosty: na bezpiecznym dla piekarnika talerzu lub patelni o wymiarach 13x18 cali ułóż chipsy tortilla w jednej warstwie, nakładając je lekko na siebie. Tostuj chipsy w rozgrzanym piekarniku przez 5 minut lub tylko do momentu, gdy zaczniesz czuć ich aromat.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Sos Z Indyka, Podgrzewany
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Zmontować i upiec nachos: ostrożnie wyjąć patelnię z piekarnika i polać połową rozdrobnionych serów. Pozostawić ciepło z chipsów do stopienia sera lekko przed polewa chipsy z mieszanki wołowiny i fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Posypać pozostałą serem wołowinę i powrócić patelnię do piekarnika na 5 minut, lub aż ser całkowicie stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Top i służyć: Top nachos z pico de gallo, posiekana kolendra, plastry jalapeño, lub którykolwiek z preferowanych dodatków.
Nachos w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.