Najlepsze na świecie chili z indyka

Najlepsze na świecie chili z indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj najlepszego na świecie chili z indyka. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,07 zł za porcję. To danie główne ma 310 kalorii, 29g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Jeśli masz fasolę, czosnek, kukurydzę z kernela i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj New World Chili, Najłatwiejsze Chili na świecie, oraz Włoskie Klopsiki Z Indyka W Stylu Starego Świata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż miękkie i przezroczyste, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Podgrzać duży garnek na średnim ogniu. Gotować i mieszać indyka i przyprawy chili w gorącym garnku, aż indyk jest rumiane i kruche, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę PomidorówOkoło 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę Pomidorów
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Mieszamy cebulę z czosnkiem w mieszaninie z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać fasolę chili, kukurydzę, czarną fasolę, wodę, pokrojone w kostkę pomidory i pastę pomidorową; wymieszać. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż smaki mieszają, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)
Rot*el Lub Inna Marka Pieczone Na Ogniu Pokrojone W Kostkę Pomidory Z Chili (nie Odsączone)Rot*el Lub Inna Marka Pieczone Na Ogniu Pokrojone W Kostkę Pomidory Z Chili (nie Odsączone)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn