Najlepsze na świecie chili z indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj najlepszego na świecie chili z indyka. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,07 zł za porcję. To danie główne ma 310 kalorii, 29g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Jeśli masz fasolę, czosnek, kukurydzę z kernela i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj New World Chili, Najłatwiejsze Chili na świecie, oraz Włoskie Klopsiki Z Indyka W Stylu Starego Świata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż miękkie i przezroczyste, 5 do 10 protokół.
Podgrzać duży garnek na średnim ogniu. Gotować i mieszać indyka i przyprawy chili w gorącym garnku, aż indyk jest rumiane i kruche, 5 do 10 protokół.
Mieszamy cebulę z czosnkiem w mieszaninie z indykiem.
Dodać fasolę chili, kukurydzę, czarną fasolę, wodę, pokrojone w kostkę pomidory i pastę pomidorową; wymieszać. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż smaki mieszają, 1 godzinę.