Najlepsze marynowane jajka w całej Ottawie
Najlepsze marynowane jajka w całym Ottawan to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 86 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 6 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Ten przepis od Allrecipes wymaga ziela angielskiego, pieprzu, czosnku i octu destylowanego. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik jest raczej zły. Łaskotane różowe marynowane jajka lub ładne w różowych marynowanych jajkach, Jajka Marynowane, oraz Jajka Marynowane są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Jajka włożyć do rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryj, zdejmij z ognia i pozostaw jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut. Ostudzić w zimnej wodzie i obrać.
W rondelku wymieszaj ocet, czosnek, ziarna pieprzu i ziele angielskie.
W razie potrzeby dodaj pokrojony imbir. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Umieść jajka w wysterylizowanych słoikach do wekowania.
Zalej jajka mieszanką octu; w razie potrzeby odcedź.
Uszczelnij i zanurz słoiki w rondlu konserwującym ze stojakiem, aby pomieścić słoiki co najmniej 1-calową wodę nad wierzchołkami słoików. Przykryj i gotuj przez 10 minut.
Wyjmij słoiki i ostudź. Sprawdź uszczelki, pokrywa nie powinna się w ogóle poruszać po naciśnięciu. Przechowuj około miesiąca przed otwarciem.