Najlepsze marynowane grzyby portobello Savannah

Najlepsze marynowane grzyby portobello Savannah
Najlepiej marynowane grzyby portobello Savannah to bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka gotowania wina, czosnek, sos sojowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Marynowane Grzyby Portobello, Chard Szwajcarski z marynowanymi grzybami Portobello, oraz Marynowane Portobello Panini.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W naczyniu do pieczenia wymieszaj wino, oliwę z oliwek, sos sojowy,ocet balsamiczny i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
W marynacie umieścić czapki grzybowe do góry nogami i marynować 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
GrzybyGrzyby
4
Przykryć naczynie i przełożyć do nagrzanego piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec 25 minut. Włącz grzyby i kontynuuj pieczenie 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn