Najlepsze Lody Bananowo-Orzechowe W Historii!
Najlepsze Lody Bananowo-Orzechowe W Historii! jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 768 kalorii, 13g białka, oraz 49g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Mieszanka mleka, mleka skondensowanego, ciężkiej śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Mrożone Batoniki Do Lodów Bananan, Tosty Coconut Cold Brew Bananan Ice Cream, oraz Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść banany w robocie kuchennym; puree, aż będzie gładkie.
W dużej misce wymieszać słodzone mleko skondensowane z budyniem. Wymieszaj puree bananowe, pełne mleko, ciężką śmietanę do ubijania i lekką śmietanę do ubijania, aż będzie gładka. Schłodzić budyń w zamrażarce przez 1 godzinę, zeskrobując boki i mieszając po 30 minutach.
Schłodzoną mieszankę wlać do automatu do lodów i zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta, aż osiągnie konsystencję "Soft-serve". Delikatnie wymieszaj migdały.
Przenieść lody do jedno-lub dwuwarstwowego plastikowego pojemnika z pokrywką; przykryć powierzchnię folią i uszczelką. Aby uzyskać najlepsze wyniki, lody powinny dojrzewać w zamrażarce przez co najmniej 2 godziny lub przez noc.