Najlepsze kalmary Cory ' ego

Najlepsze kalmary Cory ' ego
Najlepsze kalmary Cory może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 26g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.79 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 51 fanów. Mieszanka oleju roślinnego, mielonego pieprzu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kalmary Wigilijne / Calamari in Umido per la Vigilia di Natale, Kalmary, oraz Kalmary dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dobrze spłucz i osusz kałamarnicę. Pat squid suche z ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Posypać solą kalmary.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Umieść mąkę i kilka kałamarnic w małej papierowej lub plastikowej torbie. Wstrząsnąć rund kałamarnicy w worku, aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Usuń kałamarnicę i umieść więcej w worku, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
5
Rozgrzać olej na średniej wielkości patelni na dużym ogniu. Smażyć kalmary na oleju, aż będą zarumienione i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Odcedzić kalmary na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn