Najlepsze Deep Dish Pizza Pie

Najlepsze Deep Dish Pizza Pie
Najlepsze Deep Dish Pizza Pie może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 3094 kalorii, 184g białka, oraz 209g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $15.07 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 50 minut. Jest dostarczany przez Food.com. jeśli masz mąkę kukurydzianą, ser mozzarella, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pizza Deep-Dish, Pizza Deep-Dish, oraz Deep Dish Pizza.

Składniki

1pakietaktywne suche drożdżeaktywne suche drożdże1roztopione masłoCiasto kukurydziane (patrz poniżej)Ciasto kukurydziane (patrz poniżej)2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ser Herkimer Biały cheddarser Herkimer Biały cheddar1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)2Batoniki toffi Heathkoper włoski, drobno zmielony (możesz chcieć mniej niektórzy wolą cały Koper od ziemi, którą możesz użyć) (opcjonalnie)koper włoski, drobno zmielony (możesz chcieć mniej niektórzy wolą cały Koper od ziemi, którą możesz użyć) (opcjonalnie)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąkamąka0Batoniki toffi Heathświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ser mozzarellaser mozzarella1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczarki pokrojone w plasterkipieczarki pokrojone w plasterki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula pokrojona w plasterkicebula pokrojona w plasterki2Batoniki toffi Heathsuszone oreganosuszone oregano1łyżka czerwony ocet winnyzielony pieprz, pokrojony w plasterki lub pokrojony w kostkę (lub jeśli lubisz trochę słodkiego użyć 1/2 czerwonego i 1/2 Zielonego)zielony pieprz, pokrojony w plasterki lub pokrojony w kostkę (lub jeśli lubisz trochę słodkiego użyć 1/2 czerwonego i 1/2 Zielonego)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone płatki czerwonej paprykisuszone płatki czerwonej papryki2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 duża słodka cebula, grubo posiekana1 duża słodka cebula, grubo posiekana23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka kukurydziana Białamąka kukurydziana Biała4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory całe obranepomidory całe obrane

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn