Najlepsze Ciasto Z Kremem Czekoladowym Jeszcze
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać najlepsze ciasto czekoladowe jeszcze spróbować. Jedna porcja zawiera 621 kalorii, 9g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 38 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, cukier, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Ciasto z truskawkami i śmietaną, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. pocierać 9 calowy Pie dish z masłem. W misce, wymieszać razem okruchy krakersy graham i cukier.
Dodać zmiękczone masło i mieszać, aż mieszanina wilgotne. Naciśnij w dolnej i górnej części naczynia ciasto.
Żółtka ubić razem w misce do miksowania i ustawić miskę obok stove.In średni rondel Ustaw na średnim ogniu, wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól, a następnie ubijaj w 3 1/4 szklanki mleka. Przynieś na wolnym ogniu.
Do miski z żółtkami ubić około 1/2 szklanki gorącego mleka, następnie żółtka wlać z powrotem do rondla.
Ubijać i mieszać, aż mieszanina zgęstnieje, a następnie kontynuować ubijanie przez kolejne 2-3 minuty.
Zdjąć z ognia i wymieszać z czekoladą, wanilią i 2 łyżeczkami masła.
Wlej nadzienie czekoladowe do średniej metalowej miski, a następnie Ustaw miskę w większej misce z lodem i zimną wodą i pozostaw do ostygnięcia 5 minut, stale mieszając, aż napełnienie osiągnie temperaturę pokojową.
Wlać nadzienie do przygotowanej skórki i przykryć folią lub kawałkiem dobrze posmarowanej folii, naciskając ją bezpośrednio na powierzchnię, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 3 godziny i do 1 dnia.Tuż przed podaniem (lub możesz to zrobić, gdy tylko ciasto wystygnie) ubij śmietanę i rozprowadź na wierzchu świeżo ubitą, słodzoną śmietanę (lub bitą polewę).