Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać najlepsze ciasto czekoladowe jeszcze spróbować. Jedna porcja zawiera 621 kalorii, 9g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 38 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, cukier, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Ciasto z truskawkami i śmietaną, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. pocierać 9 calowy Pie dish z masłem. W misce, wymieszać razem okruchy krakersy graham i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Dodać zmiękczone masło i mieszać, aż mieszanina wilgotne. Naciśnij w dolnej i górnej części naczynia ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Piec przez 8-10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Żółtka ubić razem w misce do miksowania i ustawić miskę obok stove.In średni rondel Ustaw na średnim ogniu, wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól, a następnie ubijaj w 3 1/4 szklanki mleka. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Do miski z żółtkami ubić około 1/2 szklanki gorącego mleka, następnie żółtka wlać z powrotem do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Ubijać i mieszać, aż mieszanina zgęstnieje, a następnie kontynuować ubijanie przez kolejne 2-3 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Zdjąć z ognia i wymieszać z czekoladą, wanilią i 2 łyżeczkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
8
Wlej nadzienie czekoladowe do średniej metalowej miski, a następnie Ustaw miskę w większej misce z lodem i zimną wodą i pozostaw do ostygnięcia 5 minut, stale mieszając, aż napełnienie osiągnie temperaturę pokojową.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Rozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Wlać nadzienie do przygotowanej skórki i przykryć folią lub kawałkiem dobrze posmarowanej folii, naciskając ją bezpośrednio na powierzchnię, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 3 godziny i do 1 dnia.Tuż przed podaniem (lub możesz to zrobić, gdy tylko ciasto wystygnie) ubij śmietanę i rozprowadź na wierzchu świeżo ubitą, słodzoną śmietanę (lub bitą polewę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®