Najlepsze Ciasto Truskawkowe
Najlepsze ciasto truskawkowe wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka ekstraktu waniliowego, jajka, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Białe ciasto z nadzieniem truskawkowym i lukrem truskawkowo-waniliowym, Scratch Strawberry Layer Cake With Strawberry Cream Cheese Lukier, oraz Zdrowy biszkopt truskawkowy z lukrem Truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Tłuszcz i mąka dwie 8-calowe patelnie do ciast.
W małej misce wymieszać przecierane truskawki, mleko, jajka i 1 łyżkę ekstraktu waniliowego; przenieść do miski miksera stojącego.
Ubić mąkę, biały cukier, proszek do pieczenia i sól do mieszanki truskawkowej na niskim poziomie; dodać masło i kontynuować ubijanie na niskim poziomie, aż równomiernie połączone.
Zatrzymać mikser, zeskrobać boki i ponownie bić przez około 30 sekund.
Podzielić ciasto równomiernie między dwie przygotowane patelnie ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka każdego ciasta wyjdzie czysta, około 25 minut. Schłodzić ciasto na patelniach przez około 10 minut; przenieść do stojaków z drutu do całkowitego ostygnięcia, około 30 minut.
W średniej misce ubić śmietanę i masło, aż będzie gładka. Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy w mieszankę z serem śmietankowym, aż będzie kremowy i puszysty; wymieszaj 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego.
Rozłóż około 1/2 lukru na wierzchu 1 ciasta.
Umieścić drugi tort na wierzchu warstwy lukier; rozłożyć pozostałą lukier na wierzchu drugiego ciasta i wokół boków obu ciast.