Najlepsze ciasto marchewkowe bez mleka babci

Najlepsze ciasto marchewkowe bez mleka babci
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jeśli masz vanillan ekstrakt, cukier, orzechy włoskie, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis od Go Dairy Free ma 37 fanów. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto marchewkowe bezglutenowe z lukrem serowym Bezmlecznym, Bezmleczne Lody Z Ciasta Marchewkowego, oraz Bezmleczne Ciasto Marchewkowe Z Cytrynową Glazurą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce połącz startą marchewkę z brązowym cukrem i odstaw na godzinę. Po tym, jak oboje mieli dobry czas mieszania, wymieszaj rodzynki.Rozgrzej piekarnik do 350ºF, a następnie posmaruj i mąkę dwie 10-calowe patelnie do ciast, trzy 8-calowe patelnie do ciast lub dwie 8-calowe patelnie do ciast +8 babeczek tins.In średni miskę, połączyć mąkę, soda oczyszczona, sól, cynamon, i gałka muszkatołowa, i krótko odstawić. W dużej misce do mieszania ubić jajka i stopniowo ubić biały cukier, olej i wanilię. Wymieszać z ananasem. Wymieszać mieszankę mąki do mokrej mieszanki, uważając, aby nie przesadzić. Delikatnie złożyć mieszaninę marchwi i orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
AnanasAnanas
CynamonCynamon
MarchewMarchew
BabeczkiBabeczki
RodzynkiRodzynki
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
PiekarnikPiekarnik
2
Równomiernie wlać ciasto do przygotowanych patelni.
3
Piec w następujący sposób: 10-calowe patelnie - 40-50 minut, 8-calowe patelnie-30-35 minut, babeczki-20-22 minut lub dla wszystkich, aż ciasta będą sprężyste w dotyku, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść patelnie na stojaku z drutu, aby ostygły przez 10-20 minut przed wyjęciem ich z patelni.Gdy ciasto jest całkowicie chłodne, można je zamrozić lub skropić lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia7
Magazyn