Najlepsze ciasteczka cioci Cory
Jeśli chcesz dodać więcej bez nabiału przepisy do twojego pudełka z przepisami, największe ciasteczka cioci Cory na świecie mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 48 porcji z 165 kalorii, 2G białka, oraz 10g tłuszczu każdy. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako deser, i odbywa się w przybliżeniu 1 godzina i 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś sodę oczyszczoną, margarynę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 19%. Podobne przepisy obejmują Najlepsze ciasteczka cioci Cory, Największe miękkie precle świata, oraz Największe na świecie Roll upy lasagne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W dużej misce wymieszaj margarynę, masło orzechowe, biały cukier i brązowy cukier, aż będą gładkie. Ubijaj jajka pojedynczo, dobrze mieszając po każdym.
Połącz mąkę i sodę oczyszczoną; wymieszaj z mieszanką masła orzechowego.
Wymieszaj z kawałkami czekolady. Upuść, nakładając łyżki na niesmarowane arkusze ciastek.
Piecz przez 12 do 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do lekkiego zrumienienia na brzegach. Pozwól ciasteczkom ostygnąć na arkuszach ciasteczek przez minutę, zanim wyjmiesz je na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka naprawdę dobrze komponują się z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "