Najlepsze Burgery Wołowe

Najlepsze Burgery Wołowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać najlepsze hamburgery wołowe spróbować. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka mielonego uchwytu, sól, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hamburgery Wołowe Tex-Mex, Burgery Wołowe, oraz Najlepsze Burgery Wołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Pierwsze 4 składniki połączyć delikatnie. Kształt mieszaniny na 6 (5-calowe) paszteciki.
3
Grill, przykryty pokrywą grilla, 4 do 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy wołowina nie będzie już różowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Podawać na domowych bułkach hamburgerowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
5
Spróbuj Tych Zwrotów Akcji!
6
Hamburgery z serem Pimiento-bekon: wymieszać 1/4 szklanki zmieszanych posiekanych świeżych ziół (takich jak bazylia, mięta i oregano) do mieszaniny mięsa. Postępuj zgodnie z zaleceniami. Top każdy burger z serem pimiento, gotowane plastry boczku, sałata, i plastry pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Ser PimentoSer Pimento
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
świeże Ziołaświeże Zioła
SałataSałata
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
BoczekBoczek
BazyliaBazylia
MięsoMięso
MiętaMięta
7
Suszone na słońcu hamburgery pomidorowo-Pesto: wymieszaj 1 (3-oz.) pakiet suszone połówki pomidorów, posiekane, i 1 ząbek czosnku, wciśnięty, do mieszaniny mięsa. Postępuj zgodnie z zaleceniami. Top każdy burger z chłodzonym pesto, plastry koziego sera, i plasterki papryki pepperoncini sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Ser KoziSer Kozi
PaprykaPapryka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
MięsoMięso
8
Ananas - Jalapeo hamburgery: wymieszać 1/3 szklanki marynowanej pokrojonej papryki jalapeo, mielone, do mieszaniny mięsa. Postępuj zgodnie z zaleceniami. Grill 6 (1/4-cala grubości) plastry ananasa na średnim ogniu 1 do 2 minut z każdej strony. Top każdy burger z kolendry-krem Jalapeo, grillowany ananas, plastry awokado, i świeża gałązka kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
Plastry AwokadoPlastry Awokado
KolendraKolendra
AnanasAnanas
PaprykaPapryka
KremKrem
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn