Najlepsze, Ale Czekoladowe Ciasto Bezowe
Najlepsze jeszcze czekoladowe ciasto bezowe może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Mieszanka mąki uniwersalnej, sól, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 74 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami, oraz KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. przygotuj wszystkie składniki do napełniania, a następnie zrób najpierw bezę, aby była gotowa do umieszczenia na gorącym nadzieniu. Ubij białka, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, ubijając wysoko, aż utworzą się sztywne szczyty. Beat in vanilla. Odstawić.
Wymieszać mąkę, cukier kakao w proszku i sól razem w ciężkim rondlu. Ustaw patelnię na średnim ogniu i stopniowo ubijaj gorące mleko. Kontynuuj ubijanie i gotowanie, aż mieszanina zacznie gęstnieć.
Do żółtek ubić około pół szklanki mieszanki mlecznej, następnie dodać mieszankę jajko / mleko z powrotem do rondla i ubijać przez około dwie minuty. Powinien stać się gruby i zrobić duże bąbelki.
Zdjąć z ognia i ubić na maśle, czekoladzie i wanilii.
Wlać gorącą mieszaninę czekolady do skorupy ciasta i przykryć bezą, dobrze uszczelniając krawędzie.Ustaw ciasto na blasze z ciastkami i piecz przez 12-15 minut. Schłodzić w temperaturze pokojowej przez godzinę, a następnie schłodzić przez 4 godziny lub do momentu, aż ciasto zostanie ustawione.