Najlepsza Zupa Z Brokułów

Najlepsza Zupa Z Brokułów
Najlepsza zupa brokułowa tandetna może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz seler, mleko, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Serowa Zupa Brokułowa, Serowa Zupa Brokułowa, oraz Serowa Zupa Brokułowa.

Instrukcje

1
Połączyć brokuły, ziemniaki, seler, marchew, i cebula w dużym stockpot; wlać wystarczająco dużo wody na mieszaninę warzyw na pokrycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BrokułyBrokuły
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj kostki bulionowe do garnka. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu; gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Podczas gdy warzywa gotują się na wolnym ogniu, masło roztopić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać mąkę do roztopionego masła, aby włączyć. Powoli mieszać mleko do mieszaniny masła, gotowanie i mieszanie, aż masz gęsty sos, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zmniejsz ciepło pod warzywami do niskiego poziomu. Sos wymieszać z mieszanką warzywną, aby płynnie połączyć się z płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
5
Dodaj ser w małych ilościach, pozwalając każdemu dodatkowi stopić się w zupie przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ZupaZupa
6
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn