Najlepsza włoska pieczeń garnkowa
Potrzebujesz dania głównego bez nabiału? Najlepsza włoska pieczeń garnkowa może być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 40 g białka, 12 g tłuszczu i łącznie 301 kalorii. Za 2,36 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Niewiele osób robiło ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka pieczeni od spodu, bulionu wołowego, ząbków czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. To niedrogi przepis dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godzin i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 73%. Wypróbuj włoską pieczeń garnkową, włoską pieczeń garnkową i włoską pieczeń garnkową, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku usmaż na rumiano na oleju ze wszystkich stron na średnim ogniu; odpływ.
Połącz bulion, koncentrat pomidorowy, grzyby, cebulę, marchewkę, seler, czosnek, przyprawę włoską, sól i pieprz; polać pieczeń. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3 do 3-1/4 godziny lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Usuń pieczeń; trzymaj się ciepło.
Do miarki wlać odciek z patelni i poluzowane przyrumienione kawałki. Odtłuszczony tłuszcz; odciek wlać do rondla.
Połącz mąkę i wodę, aż będzie gładka; stopniowo wmieszać do sosu. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje. Pieczeń w plasterkach; podawać z sosem.