Najlepsza Wołowina Z Grilla

Najlepsza Wołowina Z Grilla
Najlepsza Wołowina z grilla zajmuje około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 13g tłuszczu i w sumie 299 kalorii. Ten bezglutenowy przepis serwuje 10 i kosztuje 7,53 zł za porcję. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką masło, górną okrągłą pieczeń, estragon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kanapki Z Wołowiną Z Grilla, Koreańska Wołowina Z Grilla, oraz Koreańska Wołowina Z Grilla.

Instrukcje

1
Natrzyj wołowinę połową smalcu i całym czerwonym chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
SmalecSmalec
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Umieść mięso w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W średnim rondlu zagotuj 1/2 szklanki wody, dodaj pozostały smalec i masło. Po stopieniu zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj ocet, estragon, wino, cebulę, sos Worcestershire i mielony czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Polej mięso. Przechowywać w lodówce bez przykrycia do 2 dni; często obracaj mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
7
Przenieś mięso na patelnię brojlerów. Umieść mięso 3 do 4 cali od urządzenia do pieczenia i smaż przez 15 minut. Odwróć mięso. Podlać marynatą, pocierając tłuszcz z marynaty po powierzchni. Podsmaż kolejne 15 minut. Obróć, sfastryguj i piecz przez kolejne 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
8
Wyjmij z piekarnika i odstaw mięso na 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia22
Magazyn