Najlepsza surówka z kapusty taty Angie
Angie's Dad's Best Cabbage Coleslaw zajmuje około 30 minut od początku do końca. Za 22 centy za porcję otrzymujesz danie dodatkowe dla 20 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 74 kalorie . Jeśli masz pod ręką seler, kapustę, marchewki i kilka innych składników, możesz je zrobić. To dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest idealny na The Fourth Of July . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 28% , to danie jest raczej kiepskie. Podobne przepisy to Baked Stuffed Zucchini By Angie's , Dad's Breakfast Polenta i Indian-Style Coleslaw .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj kapustę, cebulę, marchewkę i seler.
Posyp 1 szklanką cukru i dobrze wymieszaj. W małym rondelku wymieszaj ocet, olej, sól, suchą musztardę i pieprz. Doprowadź do wrzenia.
Polać mieszankę z kapustą gorącym sosem i dobrze wymieszać.