Najlepsza Surówka Z Grilla
Przepis najlepsza Sałatka z grilla gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ta przystawka ma 140 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką mleko, kapustę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Hoagies wieprzowo-Coleslaw z grilla, Burgery wieprzowe z grilla z surówką, oraz Kanapki z grilla wieprzowego z surówką.
Instrukcje
Połączyć kapustę i marchew w dużej misce.
Ubić razem cukier i 7 kolejnych składników do wymieszania; wymieszać z warzywami. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które można spróbować jest Outpost Howell Mountain Zinfandel. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
![Outpost Howell Mountain Zinfandel]()
Outpost Howell Mountain Zinfandel
# 67 Wine Spectator Top 100 of 2008"Gęsty i mocny, a jednocześnie cudownie bogaty, elastyczny i dobrze zorganizowany w rdzeniu. Oferuje aromaty jeżyny, świeżej gliniastej ziemi i zadymionych tostów, z dojrzałymi, ale skoncentrowanymi dzikimi jagodami, Mokka-espresso i białym pieprzem. Pij teraz do 2012 roku. Wykonano 950 spraw.Wine Spectator93 punkty