Najlepsza sałatka szpinak kiedykolwiek może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mleko, ścinane migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 123 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest świetne. Spróbuj Grecka Sałatka Szpinakowa W Mini Filiżance Filo Grecka Sałatka Szpinakowa W Mi, Sałatka szpinakowa-pikantny twist do starej sałatki szpinakowej, oraz Szpinak Ohitashi (Japońska Sałatka szpinakowa z płatkami Bonito) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż ścinane migdały na blasze do pieczenia i tosty, aż orzechy zaczną się złotobrązowe i pachną, 5 do 10 minut. Uważnie obserwuj orzechy podczas pieczenia, ponieważ szybko się palą. Po upieczeniu odstawić orzechy do ostygnięcia do temperatury pokojowej.