Najlepsza Sałatka z fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 51 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 169 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 883 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pieprz, fasola garbanzo, seler, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, oraz Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć fasolkę szparagową, fasola woskowa, fasola garbanzo, fasola kidney,zielony pieprz, cebula, i seler w dużej misce; wrzucić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Fasola Woskowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Wymieszać olej, ocet, sól, pieprz i cukier w osobnej misce, aż cukier się rozpuści; wlać mieszaninę fasoli. Przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu