Najlepsza Sałatka makaronowa mamy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Ten przepis służy 16. 564 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, sól i pieprz, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepsze babeczki z cukinią mamy.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać makaron, i gotować do miękkości, o 8 protokół. Spłukać pod zimną wodą i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony Cheddar
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
W dużej misce, wymieszać razem marchew, czerwona cebula, zielona papryka, czerwona papryka i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszać majonez, mleko skondensowane, cukier, ocet, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Dodaj makaron, wrzucić delikatnie, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin. Zwykle robię to dzień przed czasem i mieszam go od czasu do czasu, aby zmieszać smaki. Makaron wchłonie część płynu.