Najlepsza Pizza Pepperoni

Najlepsza Pizza Pepperoni
Najlepsza Pizza Pepperoni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 336 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Za 75 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i podnieś tymianek, przyprawy, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pizza Pepperoni z brązową skórką do pizzy, Pepperoni Pizza, oraz Pepperoni Pizza.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj cukier, sól, 2 łyżki oleju I 2-1/2 szklanki mąki. Ubijaj, aż będzie gładka. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
4
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 15 cali. koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Przenieś do natłuszczonego 14-calowego. patelnia do pizzy, pozwalając, aby ciasto układało się na krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
7
Wytnij kawałki sera sznurkowego na pół wzdłuż; umieść wokół krawędzi patelni. Złożyć ciasto na ser sznurkowy; szczypta do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SznurkowySer Sznurkowy
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Ciasto dokładnie nakłuć widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
9
Posmaruj pozostałym olejem; posyp włoską przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Piec w temperaturze 425° przez 10-12 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
W małym rondelku połącz składniki sosu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
12
Rozłóż na skorupie. Ułóż pepperoni na wierzchu; posyp mieszanką włoskiego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser WłoskiSer Włoski
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
13
Piec przez 10-15 minut lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera

Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to moje najlepsze typy na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Jednym z win, które można spróbować, jest Valle Reale Montepulciano D ' Abruzzo. Ma 4,3 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Valle Reale Montepulciano D ' Abruzzo
Valle Reale Montepulciano D ' Abruzzo
Valle Reale wprowadza miłośników wina na nowy poziom Montepulciano. Pięknie bogate aromatyczne wino, jędrne, ale giętkie, można je spożywać młodo z obfitymi daniami z makaronu, pieczonym drobiem lub jagnięciną.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn