Najlepiej Solona Pierś Z Indyka

Najlepiej Solona Pierś Z Indyka
Need a danie główne bezglutenowe? Najlepiej solone piersi indyka może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 359 kalorii, 49g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 godzin i 40 minut. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka gałązek tymianku, cebula, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Piersi Indyka Solone, Pierś Indycza Maślana, oraz Pierś Z Indyka Solona Z Grilla.

Instrukcje

1
W 6-litrowym pojemniku lub garnku wymieszać wodę, sól i cukier; mieszać do rozpuszczenia cukru i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj indyka. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
3
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć indyka z solanki, dokładnie spłukać pod chłodną bieżącą wodą i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
WodaWoda
5
Cebulę umieścić na środku stelaża w dużej płytkiej patelni do pieczenia; wierzch z rozmarynem, tymiankiem i liśćmi laurowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
RozmarynRozmaryn
CebulaCebula
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Ułożyć indyka, skórkę do góry, na cebuli i ziołach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
ZiołaZioła
CebulaCebula
7
W małej misce wymieszać masło i wino. Namoczyć 16-calowy kwadrat gazę w mieszaninie masła, aż całkowicie nasycone; przykryć indyka całkowicie z gazą. Pieczeń 1 godzina 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
8
Usuń gazę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
9
Umieść cebulę i zioła na patelni z kroplami, jeśli używasz kropli do sosu (lub Odrzuć). Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby wskazówka znajdowała się w najgrubszej części indyka i nie dotykała kości. Obróć skórę indyka w dół. Piecz 30 do 60 minut dłużej lub do termometru 74°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
ZiołaZioła
CebulaCebula
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn