Najlepiej Solona Pierś Z Indyka
Need a danie główne bezglutenowe? Najlepiej solone piersi indyka może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 359 kalorii, 49g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 godzin i 40 minut. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka gałązek tymianku, cebula, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Piersi Indyka Solone, Pierś Indycza Maślana, oraz Pierś Z Indyka Solona Z Grilla.
Instrukcje
W 6-litrowym pojemniku lub garnku wymieszać wodę, sól i cukier; mieszać do rozpuszczenia cukru i soli.
Dodaj indyka. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wyjąć indyka z solanki, dokładnie spłukać pod chłodną bieżącą wodą i osuszyć.
Cebulę umieścić na środku stelaża w dużej płytkiej patelni do pieczenia; wierzch z rozmarynem, tymiankiem i liśćmi laurowymi.
Ułożyć indyka, skórkę do góry, na cebuli i ziołach.
W małej misce wymieszać masło i wino. Namoczyć 16-calowy kwadrat gazę w mieszaninie masła, aż całkowicie nasycone; przykryć indyka całkowicie z gazą. Pieczeń 1 godzina 30 minut.
Umieść cebulę i zioła na patelni z kroplami, jeśli używasz kropli do sosu (lub Odrzuć). Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby wskazówka znajdowała się w najgrubszej części indyka i nie dotykała kości. Obróć skórę indyka w dół. Piecz 30 do 60 minut dłużej lub do termometru 74°.