Najgłębszy Najmroczniejszy Sernik Czekoladowy

Najgłębszy Najmroczniejszy Sernik Czekoladowy
Najgłębszy najciemniejszy Sernik czekoladowy wymaga ok. 14 godzin od początku do końca. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 1276 kalorii, 17g białka, oraz 90 g tłuszczu. 369 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, kawę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Najgłębszy Najmroczniejszy Sernik Czekoladowy, Deepest Chocolate Espresso Chip Cookies, oraz Najciemniejsze Ciasto Z Krepy Czekoladowej.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj patelnię sprężynową o średnicy 9 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
W przypadku skórki: w robocie kuchennym zmielić ciasteczka, aż zostaną drobno zmielone. Zmiksować z cukrem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać roztopione masło i proces, aż dobrze wymieszane; powinna być konsystencja mokrego piasku. Nacisnąć okruchy równomiernie na dno (nie na boki) przygotowanej patelni. (Lub po prostu umieść na patelni ciasteczkowo-cukrową mieszankę, wlej roztopione masło i połącz.) Naciśnij mieszaninę na dno patelni i piec tylko do zestawu, o 7 protokół. Pozostawić do ostygnięcia podczas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1
Umieść czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i podgrzewaj do rozpuszczenia, 2 do 3 minut, mieszając co minutę, aż czekolada całkowicie się rozpuści. W średniej misce ubijamy cukier i kakao w proszku, wygładzając wszelkie grudki kakao w proszku. W mikserze stojącym ubić serek śmietankowy, aż będzie lekki i puszysty, około 2 minut, a następnie dodać mieszaninę cukru i kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodaj skórkę pomarańczową, przygotowaną kawę lub espresso w proszku w tym czasie, jeśli używasz. Beat aż w pełni włączone, skrobanie w dół boki i dół z gumowym skrobakiem w razie potrzeby. Zmiksować jajka, po jednym na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
3
Wymieszać w letniej czekoladzie i mieszać aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
4
Wlać nadzienie na ostudzoną skórkę, dotknij patelni na blacie stołu, aby usunąć wszelkie kieszenie powietrzne,a następnie wygładzić górę, aby wyrównać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Piec, aż środek jest po prostu zestaw (jiggles jak zestaw żelatyny) i wygląda po prostu suche, o 1 godzinę 10 minut, obracając w połowie. Fajne 5 minut. Uruchom nóż wokół boków ciasta, aby poluzować, ale nie usuwaj z patelni springform. Schłodzić ciasto w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
W przypadku glazury: śmietanę, posiekaną czekoladę, miód i przygotowaną kawę wymieszać w ciężkim, średnim rondlu na małym ogniu, aż będzie gładka. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Wylać na środek sernika, rozprzestrzeniając się w granicach 1/2 cala od krawędzi sernika i wypełniając wszelkie pęknięcia. Schłodzić, aż polewa jest ustawiona, około 1 godziny.
8
Przekładamy sernik na talerz i uwalniamy z patelni springform.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
9
Podawać na zimno lub pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej, około 2 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn