Najbardziej Puszyste Puree Ziemniaczane

Najbardziej Puszyste Puree Ziemniaczane
Puszyste puree ziemniaczane może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 55 centów za porcję. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ziemniaki Yukon gold, pieprz, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Najbardziej Puszyste Puree Ziemniaczane (Opcja Make-Ahead), Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, oraz Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek w połowie drogi zimną wodą. Peel4 funty russet i 1 funt
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Yukon Gold potatoesand pokroić na 2 " kawałki, dodając do garnka, jak sąrecut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Yukon Gold PotatoYukon Gold Potato
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodaj zimną wodę toover przez 1" w razie potrzeby. Stirin 3 łyżki koszernej soli.Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskich i delikatnie gotować until przetargu, 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
WodaWoda
4
Odcedzić ziemniaki i przenieść do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Pozostawić do wyschnięcia, 5-10 minut.
1
W międzyczasie podgrzać 1 szklankę mleka, 1/2 szklanki heavycream, 8 całych czarnych ziaren, 3 gałązki lub 1 gałązka rozmarynu i 2 liście laurowe w małym rondlu overmedium ciepła, mieszając sporadycznie, aż mieszanka jest bardzo gorąca, ale nie gotuje się, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i zaparzać mieszaninę przez 20 minut; odcedzić. To będzie miało ziołowy smak bezkolorowania płynu.
1
Przerzuć ziemniaki przez najmniejszy dysk młyna spożywczego wraz z 1/2 szklanki(1 patyczek) pokrojonego w kostkę, schłodzonego, posmarowanego masłem masła do dużej miski. Zamieszać w gorącej mieszaninie. Sezonujrozkosznie do smaku z większą solą i freshlyground black pepper.To przytrzymaj, naciśnij plasticwrap bezpośrednio na powierzchni i ustaw bowlover (Nie w) duży garnek gotującej się wody do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn