Przepis najbardziej Delish 7 Layer Mexican Dip jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedroga przystawka dla Super Bowl. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, fasolę refried, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Indian 7 Layer Dip, 5-warstwowy Dip meksykański, oraz Mexican Layer Dip dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Archery Summit Willamette Valley Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.