Nadziewane Żeberka
Nadziewane żeberka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 94g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 1025 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, sól, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 80%. Spróbuj Nadziewane Żeberka, Żeberka' N ' Gołąbki, oraz Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 łyżeczkę przyprawy do drobiu, sól czosnkową i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Posypać mięsistą stronę żeber i wcierać w mięso.
Odstawić podczas robienia opatrunku.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W dużej misce połącz kostki chleba, seler, cebula, czosnek w proszku, sól, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i 2 łyżeczki przyprawy do drobiu.
Dobrze wymieszać z rękami.
Wylać bulion równomiernie na mieszaninę, aby zwilżyć cały farsz.
Połóż jeden stelaż żeber na blacie, mięsisty bok w dół. Top z farszem; stos go! Wierzch z drugim zębem żeber, mięsisty bok do góry. Zawiń i zawiąż nitką lub sznurkiem w około 3 miejscach, aby je połączyć.
Przenieść do stojaka na patelni do pieczenia.
Przykryć i piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku.
Zdjąć pokrywę i piec dodatkowe 45 minut do 1 godziny.