Nadziewane tosty francuskie z syropem pomarańczowym
Przepis Nadziewane francuskie tosty warstw z syropem pomarańczowym jest gotowy w około 7 godzin i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mleko, pomarańczową marmoladę, chleb z rodzynkami i cynamonem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Nadziewane tosty francuskie z syropem pomarańczowym, Tosty francuskie z syropem pomarańczowym, oraz Nadziewane tosty francuskie z syropem morelowym.
Instrukcje
Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali, z natryskiem do gotowania. Toast 6 kromek chleba; umieścić na patelni.
Każdy plasterek tosta równomiernie rozprowadzić z serem śmietankowym i marmoladą. Masło Pozostałe kromki chleba; dodać masło do tostów.
Jajka, mleko i wanilię ubić w średniej misce trzepaczką do wymieszania.
Polej chlebem. Przykryć folią aluminiową i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc.
Piekarnik nagrzać do 350°. Odkryć i piec 35 do 45 minut lub do głębokiego złoty kolor i lekko dmuchane.
Pokroić między kromkami chleba.
Podawać z syropem pomarańczowym.
Składniki wymieszać w małej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokości około 1 minuty lub do ogrzania.