Nadziewane Tosty Francuskie I
Przepis Nadziewane francuskie tosty mógłbym zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 20 minut. Na 1,67 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, twarogu, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 27 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, Nadziewane Tosty Francuskie, oraz Nadziewane Tosty Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chleb francuski pokroić na skosie, nadając każdej stronie plasterka ładną powierzchnię. Pokrój cegłę twarogu w plastry o grubości 1/2 cala. Zrób szczelinę w każdym kromce francuskiego chleba przez skorupę, aby utworzyć kieszeń.
Do każdej kieszeni włożyć plasterek twarogu; odstawić na bok.
W małej misce ubić jajka, Likier Irish cream, cynamon i gałkę muszkatołową.
Masło rozpuścić na patelni lub patelni na średnim ogniu. Krótko zanurzyć kromki chleba w mieszaninie jaj i umieścić na patelni. Brązowy po obu stronach i podawać na ciepło z odrobiną pomarańczowej marmolady na wierzchu.