Nadziewane Squash Blossom Bruschetta
Nadziewane Squash Blossom Bruschetta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 80 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbki czosnku, parmezan, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Squash Blossom Frittata, Omlet Z Kwiatem Squasha, oraz Squash Blossom Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill lub patelnię grillową.
Umieść chleb na stojaku do grillowania lub patelni grillowej pokrytej sprayem do gotowania; grill 2 minuty z każdej strony lub do lekko zarumienionego.
Zdjąć z grilla. Przetrzyj boki czosnku po jednej stronie każdej kromki chleba. Odstawić.
Łyżka ricotta na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych; rozprowadzić do grubości 1/2 cala. Przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi; odstawić na 15 minut.
Zeskrobać do miski za pomocą gumowej szpatułki. Wymieszać parmezan i kolejne 4 składniki (przez pieprz). Delikatnie łyżka około 1 łyżka mieszanki ricotta do każdego kwiatu. Delikatnie dociśnij krawędzie kwiatów, aby zapieczętować ser.
Umieść nadziewane kwiaty w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Piec w 350 przez 15 minut lub do całkowitego ogrzania. Każdą kromkę chleba wymieszać z 1 kwiatkiem dyni; podawać od razu.