Nadziewane Spirale Z Indyka

Nadziewane Spirale Z Indyka
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do swojego repertuaru, Nadziewane spirale z indyka mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 53 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 30. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 17g białka, oraz 21g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga szynki delikatesowej, soli, połówek piersi z indyka i pieprzu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Spirale Tortilli Z Indyka, Spirale Z Południowo-Zachodniej Turcji, oraz Nadziewane Spirale Steków.

Instrukcje

1
Pokrój każdą pierś z indyka poziomo od dłuższego boku do 1/2 cala. po przeciwnej stronie. Otwórz płasko; przykryj folią. Spłaszcz do 12 cali. x 10-w. prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Usuń plastik; posyp każdą 1 łyżeczką oleju i 1 łyżeczką bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cienki-Cienki-
3
Warstwa z szynką i serem do 1 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Zwiń styl galaretki, zaczynając od dłuższego boku; związać sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
5
Umieść na ruszcie na brytfannie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
W małej misce wymieszaj sól, pieprz i pozostały olej i bazylię; łyżka trochę nad indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Piec w temperaturze 325° przez 75-90 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 170°; od czasu do czasu fastrygując pozostałą mieszanką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
W blenderze połącz składniki sosu; przykryj i przetwarzaj, aż się Połącz. Schłodzić indyka przez 5 minut przed pokrojeniem; podawać z sosem bazyliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn