Nadziewane Spirale Z Indyka
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do swojego repertuaru, Nadziewane spirale z indyka mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 53 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 30. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 17g białka, oraz 21g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga szynki delikatesowej, soli, połówek piersi z indyka i pieprzu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Spirale Tortilli Z Indyka, Spirale Z Południowo-Zachodniej Turcji, oraz Nadziewane Spirale Steków.
Instrukcje
Pokrój każdą pierś z indyka poziomo od dłuższego boku do 1/2 cala. po przeciwnej stronie. Otwórz płasko; przykryj folią. Spłaszcz do 12 cali. x 10-w. prostokąty.
Usuń plastik; posyp każdą 1 łyżeczką oleju i 1 łyżeczką bazylii.
Warstwa z szynką i serem do 1 cala. krawędzi.
Zwiń styl galaretki, zaczynając od dłuższego boku; związać sznurkiem kuchennym.
Umieść na ruszcie na brytfannie.
W małej misce wymieszaj sól, pieprz i pozostały olej i bazylię; łyżka trochę nad indykiem.
Piec w temperaturze 325° przez 75-90 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 170°; od czasu do czasu fastrygując pozostałą mieszanką oleju.
W blenderze połącz składniki sosu; przykryj i przetwarzaj, aż się Połącz. Schłodzić indyka przez 5 minut przed pokrojeniem; podawać z sosem bazyliowym.