Nadziewane Snapper Veracruz

Nadziewane Snapper Veracruz
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Nadziewane Snapper Veracruz spróbować. Ten przepis służy 6. Na $5.05 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 49g białka, oraz 16G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, paski tortilli, różowy Lucjan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Red Snapper Veracruz, Red Snapper Veracruz-Style, oraz Czerwony Snapper Veracruz Style dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodaj połowę oleju do dużego rondla lub patelni na średnim ogniu. Raz gorące, gotować cebulę, papryka, jalapeno, oliwki andcapers aż tylko zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać czosnek, i potu, aż tylko aromatyczne, o minutę. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i schłodzić czerwonym winem. Wymieszać pomidory i doprowadzić patelnię do średnio wysokiego ciepła. Zmniejsz, aż ciecz zostanie prawie odparowana, około 7 minut. Złożyć w oregano, dobrze mieszając. Kontynuuj gotowanie, aż farsz będzie gęsty, pulpy konsystencji, o 3 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Zdjąć z ognia.
5
Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6
Przełożyć do miski i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Zdobądź obie strony ryby. Wypchaj jamę ryby, używając około połowy farszu; pozostały farsz odłóż na bok. Zabezpieczyć trzema równomiernie rozłożonymi długościami Sznurka kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
8
Doprowadzić pozostały olej do średnio wysokiego ciepła w dużej, nonstick patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Posyp ryby po obu stronach i umieść na patelni, gdy olej zacznie lekko palić. Searuntil skóry brązowieje na dole, 3 do 4 minut. Używając szpatułki rybnej, Odwróć delikatnie rybę, a następnie umieść całą patelnię na środkowym stojaku piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Piec, aż ryba będzie złoty brąz, miąższ płatki łatwo i farsz jest gorące w całym, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Wyjąć z patelni i umieścić na talerzu z julienned papryki i jicama, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
JicamaJicama
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Umieść patelnię z powrotem na średnim ogniu i dodać pozostały farsz. Rozpuścić patelnię z wermutem i wymieszać, aby połączyć. Gotować przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
WermutWermut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Usuń sznurek kuchenny z ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
14
Udekoruj rybę chrupiącymi paskami tortilli, farszem i wyciśnięciem soku z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski TortillaPaski Tortilla
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1
Porcje przełożyć na talerze.
2
Udekoruj limonką i podawaj z miłym, zimnym meksykańskim piwem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn