Nadziewane Roladki Stekowe
Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 44g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 6,41 zł / porcja, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz granulki bulionu wołowego, ząbek czosnku, sos chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany stek nadziewany w stylu muffuletty (nadziewany Salumi, Provolone i sałatką z oliwek), Stek W Roladkach Sałaty, oraz Stek w Roladkach sałaty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć zielony pieprz, cebula i czosnek w oleju, aż chrupiące-przetargu; usunąć z rowkiem łyżką i odstawić.
Połącz farsz z serem; łyżka na środek steków.
Zwiń i włóż końce; zabezpiecz wykałaczkami.
W tej samej patelni, gotować bułki stek aż rumiane.
Połączyć wodę z bulionem; wymieszać z sosem chili i mieszanką warzywną.
Polej bułki ze stekiem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 25-30 minut lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe, od czasu do czasu sosem na bułce.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.