Nadziewane Poppery Jalapeño
Nadziewane Jalapeño Poppers wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 3190 kalorii, 83g białka, oraz 289g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 1 i kosztuje 11,15 zł za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soku z limonki, serek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Spróbuj Krzyk Nadziewane Jalapeno Poppers, Jalapeno Nadziewane Krewetkami, oraz Fresh Take Nadziewane I Pieczone Jalapeno Poppers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy pieprz pokroić wzdłuż 1 strony, pozostawiając drugą stronę nienaruszoną; usunąć nasiona i membrany za pomocą małej łyżki. Paprykę opłukać pod zimną wodą, aby usunąć pozostałe nasiona.
Wymieszać serek śmietankowy i kolejne 4 składniki. Łyżka mieszanki twarogu do plastikowej torby zamrażarki z zamkiem błyskawicznym. (Nie zamykać.) Snip 1 róg torby, aby zrobić mały otwór. Do każdej papryki wlewamy niewielką ilość mieszanki i zawijamy po 1 plasterku boczku. Zabezpieczyć drewnianymi kostkami.
Światło 1 strona grilla, ogrzewanie do 400 do 500 (wysoka) ciepła; pozostaw drugą stronę nieoświetloną. Ułóż paprykę na boku i grilluj, przykryte pokrywą grilla, 22 do 25 minut z każdej strony.