Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe Kubańskie

Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe Kubańskie
Nadziewane kubańskie polędwiczki wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser szwajcarski, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Kubańskie, Paleo Cuban Polędwica Wieprzowa, oraz Polędwica Wieprzowa Cuban Mojo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Wytnij wzdłuż rozciąć środek polędwicy dwie trzecie drogi przez mięso. Otwarte połówki, układając płasko polędwicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
3
Umieść polędwicę między 2 arkusze folii; Funt do 1/2-calowej grubości za pomocą młotka do mięsa lub ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
PatelniaPatelnia
4
Rozprowadzić musztardę równomiernie na wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
WieprzowinaWieprzowina
5
Posypać kolendrą. Ułóż ser i ogórki na wieprzowinie w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
SerSer
WieprzowinaWieprzowina
6
Zwiń, zaczynając od długiego boku; zabezpiecz wieprzowinę w odstępach 1-calowych sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
7
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
Umieścić wieprzowinę na ruszcie z grilla pokrytym sprayem do gotowania. Grill 22 minuty lub aż termometr zarejestruje 155, obracając po 11 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Zdjąć z grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Odstawić pod przykryciem na 5 minut.
11
Pokroić w 12 plastrów.
12
Wine Match: sucha, średniej wagi ros, jak Crios de Susana Balbo Rose z Malbec, Argentyna ($12), ma wystarczająco ostre kwasy, aby dopasować nadziewane wieprzowiny słodko-cierpkie ogórki i pikantny musztarda Dijon (dwa składniki, które umieścić kibosh na większości czerwonych) jeszcze tylko odrobina tanin do tanga z topionego sera szwajcarskiego. -- Scott Jones
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
WinoWino
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W37 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn